Home » Collection Soof Eetkamerstoel Soof Eetkamerstoel Kick Kick Soof Kick Blauw Blauw Collection Eetkamerstoel eWDHY29IbEStandvastigheid en discipline.

Wit Gebroken Gebroken Bonny Bonny Expresso Blouse Expresso Blouse tdhrsQC

Afgelopen zondag was het zover. Ik heb mijn eerste marathon gelopen. Na maanden van voorbereiding, uren training en kilometers lopen is het mij gelukt om 42,195 km in 4 uur 7 minuten en 59 seconden af te leggen.

Zonder discipline was dit mij niet gelukt, dan was ik geen 4 keer per week gaan trainen in de vakantie met het warme weer. Dan was ik tijdens het personeelsweekend niet 2 keer gaan lopen. En was mijn voorbereiding niet optimaal geweest.

Zonder standvastigheid was het mij ook niet gelukt. Dan had ik na 28km, toen ik het moeilijk had, een metro opgezocht om me naar de auto te brengen. Maar opgeven was voor mij geen optie. Ik moest en zou die marathon volbrengen. Als inlossen van mijn belofte aan de donateurs voor het Hersentumorfonds. Maar ook alle toeschouwers hebben mij hierbij geholpen. Door mijn naam te scanderen als ik aan kwam rennen. En alleen al door er te zijn. Ik wilde niet kappen voor het oog van zoveel mensen.

Wit Gebroken Gebroken Bonny Bonny Expresso Blouse Expresso Blouse tdhrsQC

Voor mensen met budgetuitdagingen of schulden zijn deze woorden ook erg belangrijk. Je moet gedisciplineerd zijn om alles volgens afspraak te doen. En zonder standvastigheid gooi je bij de eerste tegenslag de handdoek in de ring.

Wij kunnen u helpen bij deze uitdagingen door op het juiste moment een steuntje in de rug te geven. Zoals de toeschouwers die mijn naam scandeerden.

“Hans, je kunt het. Nog even en je bent er.”

En als je dan de finish hebt bereikt, of het schuldenprobleem is opgelost. Wat een opluchting, wat een euforie. Wat een trots, wat een heerlijk moment.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een financiële uitdaging heeft.

Aviva Eetkamerstoel Magis Eetkamerstoel Aviva Magis Naturel 6gY7bfy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

'steppjacke Mit Monari Monari Tussenjas Kettendetails' kiuPZwOXT

Luzo Fraan Bijzettafel Bijzettafel Fraan Luzo Bijzettafel Fraan Luzo Fraan Bijzettafel Fraan Luzo Bijzettafel qVSpzMUG

Ko Kelsey Ko Kyraamp; Ko Kyraamp; Kyraamp; Vestjasje Vestjasje Kelsey edCoxB