Home » Gedessineerde Soyaconcept Gedessineerde Soyaconcept Agga2 Jurk Soyaconcept Jurk Agga2 E2D9IWHStandvastigheid en discipline.

Lange Mouw Baner Dames Body Jeanswear John In Blauw lKF1TJc

Afgelopen zondag was het zover. Ik heb mijn eerste marathon gelopen. Na maanden van voorbereiding, uren training en kilometers lopen is het mij gelukt om 42,195 km in 4 uur 7 minuten en 59 seconden af te leggen.

Zonder discipline was dit mij niet gelukt, dan was ik geen 4 keer per week gaan trainen in de vakantie met het warme weer. Dan was ik tijdens het personeelsweekend niet 2 keer gaan lopen. En was mijn voorbereiding niet optimaal geweest.

Zonder standvastigheid was het mij ook niet gelukt. Dan had ik na 28km, toen ik het moeilijk had, een metro opgezocht om me naar de auto te brengen. Maar opgeven was voor mij geen optie. Ik moest en zou die marathon volbrengen. Als inlossen van mijn belofte aan de donateurs voor het Hersentumorfonds. Maar ook alle toeschouwers hebben mij hierbij geholpen. Door mijn naam te scanderen als ik aan kwam rennen. En alleen al door er te zijn. Ik wilde niet kappen voor het oog van zoveel mensen.

Lange Mouw Baner Dames Body Jeanswear John In Blauw lKF1TJc

Voor mensen met budgetuitdagingen of schulden zijn deze woorden ook erg belangrijk. Je moet gedisciplineerd zijn om alles volgens afspraak te doen. En zonder standvastigheid gooi je bij de eerste tegenslag de handdoek in de ring.

Wij kunnen u helpen bij deze uitdagingen door op het juiste moment een steuntje in de rug te geven. Zoals de toeschouwers die mijn naam scandeerden.

“Hans, je kunt het. Nog even en je bent er.”

En als je dan de finish hebt bereikt, of het schuldenprobleem is opgelost. Wat een opluchting, wat een euforie. Wat een trots, wat een heerlijk moment.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een financiële uitdaging heeft.

'dress Edc By Lace' Jurk With Esprit vnN8m0w

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jeans Jeans Tommy Fit Fit Skinny Skinny Skinny Jeans Fit Tommy Jeans Tommy Tommy 53j4RAL

Blouse Etam Blouse Miss Miss Print Miss Blouse Etam Geel Etam Geel Print EDWIY2H9

Noah Bag Rode Shopper In Emilyamp; hrtsQdC